Hairwellness.hu - hajhullás, korpásodás, hajkúra program

 

A DR. IMMUN® üzletfilozófiájának alappillérei:

 

celkereszt 2012 12 22


1. Számunkra a legfontosabb érték termékeink hatékonysága, ezért minden készítményünket extra magas gyógynövénykivonat tartalommal látjuk el. A célzott hatást szakembereink hosszas kutatómunkája során kifejlesztett egyedi összetételű és speciális eljárással készülő gyógynövényi formulái biztosítják.

 

Fontos! Egy gyógynövényes termék hatékonysága szorosan összefügg a szakértelemmel kifejlesztett kivonattartalom mértékével és koncentráltságával, hiszen ez határozza meg hatóanyagtartalmát, ami a termék lelke.

 

Tudta, hogy:

- a gyógynövénykivonatok színe olyan, mint a teáé: érési folyamatuk során a barna valamely árnyalatára színeződnek? Még a rózsaszirom kivonata is, mely kezdetben piros színű, vagy a csaláné, mely eleinte sötétzöld, pár hét alatt arany barnává változik. Ez a gyógynövénykivonatok érésének törvényszerűsége, ezért az ettől eltérő színű krémek, kozmetikumok nem kaphatják színüket gyógynövénykivonattól.
- a legtöbb kozmetikai terméket gyártó cég kivonatgyártóktól vásárol termékeihez drága, mégis bizonytalan minőségű esszenciákat, melyek általában rendkívül olcsó, vegyi alapú kivonó anyagok felhasználásával készülnek?
- a legtöbb gyógynövényes kozmetikum mesterséges színezéktől kapja a színét? Mivel a kozmetikai termékek gyártóinak a kivonatgyártó hasznát is meg kell fizettetniük a vásárlóval, olyan minimális mennyiségű kivonatot tesznek általában a termékekbe, hogy az nem képes elfogadható színt adni nekik, ezért ételfestékkel színezik őket.

 

Cégünk számára a legfontosabb cél és érték termékeink hatékonysága által az Ön magas fokú elégedettsége, ezért mi nem spóroljuk ki a lényeget! Szakembereink egyedi technológiával gyártják – első osztályú alapanyagok felhasználásával – a 100%-ban természetes összetevőkből álló, magas minőségű és kiemelkedő hatékonyságú kivonatokat. Termékeink barna színüket kivétel nélkül rendkívül magas és koncentrált kivonattartalmuknak köszönhetik, mentesek bárminemű színezékektől! Készítményeink magasabb árfekvésűek, de ne feledje: drága termék az, ami hatástalan, hiszen ilyenkor feleslegesen dobja ki a pénzt.

 

2. Egyedi összetételű hajmegújító program: A DR. IMMUN KFT szakemberei több éves tudományos kutatómunka eredményeként kifejlesztettek egy professzionális mélyregeneráló gyógynövényi formulát, mely intenzív, célzott hatást képes gyakorolni a hajasfejbőr különböző problémáira. Termékcsaládunk az eredményesség, a gyógynövények és a natúrkozmetika iránti szenvedélyünk, elkötelezettségünk gyümölcse. Nem hiszünk a mesterséges, kémiai anyagokban. A természet garantálja számunkra a legmagasabb minőséget, és a leghatékonyabb összetevőket.

 

3. Természetes összetevők: Hiszünk a természet és a gyógynövények gyógyító erejében, ezért termékeink kizárólag természetes, biológiailag aktív kivonatok hozzáadásával készülnek.

Készítményeink nem tartalmaznak:
- Szintetikus színezőanyagokat,
- Nem szennyezik a környezetet,
- Tiszta esszenciális olajok hozzáadásával készülnek (kőolajszármazék, paraffin olaj hozzáadása nélkül).


4. Termékeinkben állati eredetű összetevők nem találhatóak, és állatkísérleteket soha nem végeztünk, mert nagy hangsúlyt helyezünk környeztünk és élővilágunk megóvására. A társadalmi szerepvállalást rendkívül fontosnak tartjuk, ezért környezetbarát tevékenységünkkel, gyártási módszerünkkel, és természetes alapanyagainkkal a Vásárlóink és a helyi közösségek érdekeit maximálisan figyelembe vesszük.

 

5. Kiemelkedően magas minőségű készítményeinket elérhető áron kínáljuk.

 

6. Dinamikus növekedésünk titka a folyamatos termékfejlesztés, melyet a fogyasztói igények minél teljesebb körű kiszolgálása motivál.

 

7. Pénzvisszafizetési garancia: A DR. IMMUN® márkanév egyet jelent a prémium minőséggel és a kiemelkedő hatékonysággal.  Készítményeink mára az ország egyik kedvelt gyógynövény-készítményeivé váltak, meghódították a magyar piacot. Sikerességük biztossá tesz bennünket abban, hogy Ön is maximálisan elégedett lesz alkalmazásuk során, ezért termécsaládunk lelkére a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajcseppekre bátran pénzvisszafizetési garanciát merünk vállalni.

hajhullás facebookhajhullás iwiwhajhullás twitter